اين در حالی است که روح الله (خسرو) حسينيان ديگر نامزد جبهه پايداری در تهران نيز از فرماندهان غارت بيت آيت الله منتظری در ۲۳ ﺑﻬﻤﻦ ۱۳۷۱ بود و حميد رسايی و قاسم روانبخش، اداره رسانه ای هر دو حمله را بر عهده داشتند و بدين ترتيب ۴ تن از عوامل دو حمله به بيت آيت الله منتظری، نامزدهای «جبهه پايداری» در تهران هستند.
فهرست ۳۰ نفره ی «جبهه پايداری» در تهران که توسط آيت الله مصباح يزدی تأييد شده است، نام «فرمانده عمليات حمله به بيت آيت الله منتظری در ۲۸ ﺁﺑﺎﻥ ۱۳۷۶» را در ميان خود دارد. «حسين استادآقا» پيش از نامزدی در انتخابات، مشاور وزير ارشاد و مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بود.
اين در حالی است که روح الله (خسرو) حسينيان ديگر نامزد جبهه پايداری در تهران نيز از فرماندهان غارت بيت آيت الله منتظری در ۲۳ ﺑﻬﻤﻦ ۱۳۷۱ بود و حميد رسايی و قاسم روانبخش، اداره رسانه ای هر دو حمله را بر عهده داشتند و بدين ترتيب ۴ تن از عوامل دو حمله به بيت آيت الله منتظری، نامزدهای «جبهه پايداری» در تهران هستند.
حسين استادآقا در تازه ترين گفتگوی خود با “رجانيوز” درباره عملياتی که خود مديريت اجرايی اش را بر عهده داشته است تأکيد می کند که آن حمله «در فاصله کوتاهی پس از انتخابات دوم خرداد ۷۶، ضرب شست حزب الله به رأی بيست ميليونی مردم به خاتمی بود».
وی می گويد: «سال اول حاکميت جريان دوم خرداد بود و اينها با رأی ۲۰ ميليونی خود خيلی احساس اقتدار میکردند، اما در اين جريان، اولين ضرب شست را از حزبالله خوردند». به گفته استادآقا «حرکتی به صورت خودجوش به سمت دفتر منتظری شکل گرفت و آن حوادث اتفاق افتاد که متعاقب آن، پنج روز دفتر و حسينيه منتظری تبديل به محل افشاگری جريان انحرافی مهدی هاشمی و منتظری شد. مردم گروه گروه میآمدند و آنجا پاتوق انقلاب شده بود».
رجانيوز “حسين استادآقا” را «فعال سياسی و فرهنگی که نقش مؤثری در مقابله با جريان انحرافی منتظری در دو دههی اخير داشته» معرفی می کند و به نقل از او «جريان آقای هاشمی رفسنجانی و اطرافيانش، خاتمی و اطرافيانش، آقای احمدینژاد و بعضی از اطرافيانش» را جريان های انحرافی می داند.
استادآقا، آيت الله صانعی را «مرجع نما» و انتقادات آيت الله منتظری را «سخيف» توصيف می کند و درباره نظر رهبر جمهوری اسلامی درباره مراجع منتقد حکومت می گويد: «حضرت آقا در سفر سال گذشته به قم اشاره داشتند که دشمن وقتی میبيند مرجعيت قم پايگاه صيانت از انقلاب و رهبری است، يک مرجعيت قلابی درست میکند… حضرت آقا در سال گذشته چند تا از آنها را مثال زدند. فرمودند يکی از آنها بحث مرجعسازی قلابی است. يکی هم بحث القای تقابل نظام و حوزه است که خيلی روی اين قضيه تکيه کردند و میکنند».
وی با ابراز خرسندی از حصر ۵ ساله آيت الله منتظری می افزايد: « در ۲۸ آبان خروش عظيمی مردمی برآمد و الحمدلله اينها سر جایشان نشستند که منجر به حصر طولانی منتظری شد».
فرمانده عمليات حمله به بيت آيت الله منتظری، با ستايش از «بصيرت جامعه مدرسين» قم، تشکل اصلاح طلب «مجمع مدرسين حوزه علميه قم» را «پايگاه عمل جريان آقای هاشمی رفسنجانی در قم» می خواند و می گويد: «اينها اخيراً هم سعی کردند آدمهای وابسته به خودشان را بياورند و با آقای هاشمی ديدار داشته باشند. در رسانهها، روزنامه جمهوری اسلامی بهطور مشخص اين کار را انجام میدهد و مديرش هم يک روحانی است. آقای دعايی در روزنامه اطلاعات هم به اين جريان فکری دلبستگی دارد».
وی تشکيل «جبهه پايداری» را حاصل «تأکيد آيتالله مصباح بر جذب بدنهی سوم تير بهمنظور گرفتار نشدن آنها در دام جريان نفوذی حاشيه دولت» می داند و می گويد: «آيتالله مصباح فرمودند بالاخره بدنهای که به دنبال گفتمان سوم تير، يعنی گفتمان انقلاب، امام، حضرت آقا بود، آرزوهايش را نمیتوان در جريان شکلگرفته در داخل جبهه متحد اصولگرايان ببيند و اگر بدنه اجتماعی سوم تير علامت صحيحی در مقابل نداشته باشد، ممکن است گرفتار جريان انحرافی حاشيه آقای احمدینژاد شود».
استادآقا از «جای خالی آيتالله مصباح در صداوسيما علیرغم تأييدهای ويژه رهبر معظم انقلاب در مورد ايشان»، نيز انتقاد می کند: «جای حضرت آيتالله مصباح حتی در مباحث نظری هم در صدا و سيما خالی است. اين اتفاق چه مديريت شده باشد و چه غفلت باشد، بد است. آقا فرمودهاند آيتالله مصباح در دوره ما خلأ علامه طباطبايی و شهيد مطهری را پر کرده است. جای چنين علامهای در صدا و سيما بايد کجا باشد؟ حتی پخش سخنرانیهای نظری ايشان، پخش بحثهايی که ايشان مطرح میکنند، کجاست؟ ايشان هر چهارشنبه شب در قم سخنرانی میکنند که از شبکه استانی پخش میشود. اين بحثها بايد در بهترين ساعتهای صدا و سيما پخش شوند. در اين دوره پر بلا و پر از شبهه، نبايد سخنان کسی که خلأ علامه طباطبايی و شهيد مطهری را پر کرده است، پخش شود؟»
حسين استادآقا، در ﺁﺑﺎﻥ ۱۳۷۶ مديريت حمله ﺑﻪ ﺣﺴﻴﻨﻴﻪ٬ ﺩﻓﺘﺮ ﻭ ﺑﻴﺖ آيت الله منتظری را بر عهده داشت؛ پس از آن عمليات، دادگاه ويژه روحانيت حکم ﭘﻠﻤﺐ ﺣﺴﻴﻨﻴﮥ ﺷﻬﺪﺍ را صادر کرد و ﺩﻓﺘﺮ آيت الله منتظری ﺗﻮﺳﻂ ﺳﭙﺎﻩ ﻗﻢ٬ اشغال شد و سرانجام با نظر موافق رهبر جمهوری اسلامی و دستور ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻋﺎﻟﯽ ﺍﻣﻨﻴﺖ ﻣﻠﯽ، آيت الله منتظری تا ۵ سال در خانه خود زندانی شد.
روز گذشته نيز مأموران اداره اطلاعات و دادسرای ويژه روحانيت قم، با حمله به بيت آيت الله منتظری، درب اتاق کار منزل مسکونی احمد منتظری و کتابخانه و منزل شخصی آيت الله منتظری را مهر و موم کردند و «کليه امور مربوط به مرجعيت» را از خانه وی ربودند. محسن کديور از شاگردان آيت الله منتظری در نامه ديروز خود خطاب به احمد منتظری ضمن تشريح تاريخچه مهر و موم و غارت بيت آيت الله منتظری، نوشته است که «در زمان حيات فقيه عاليقدر بيت، دفتر و حسينيه ايشان حداقل پنج بار مورد هجوم و تخريب و غارت و مهر و موم قرار گرفته» و افزوده است: «اکنون برای سومين بار در طول بيست و شش ماه ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ دفترکارتان در منزل مسکونی، کتابخانه و منزل شخصی مرجع فقيد برای چندمين بار غارت شده مهر و موم می شود. هشت بار حمله و تخريب و غارت و چهار بار مهر و موم بيت، دفتر، حسينيه و اتاق کار در منزل شما. اتاق کار منزل مسکونی شما يک بار در زمان حصر آن فقيد سعيد در تير ۱۳۸۰ و برای دومين بار بهمن ۱۳۹۰ غارت و مهر و موم شده است».
ميهن – محمدجواد اکبرين
0 جعبه زیر فرم نظرات برای تبدیل فینگلیش به فارسی است:
ارسال یک نظر