۱۳۹۰ خرداد ۲۳, دوشنبه

دغدغه‌های انتخاباتی احمدی‌نژاد


 در حالی که احمدی نژاد در صدد القای این مطلب است که «ما حتی از تاریخ انتخابات مجلس هم بی‌خبریم، چه رسد به اینکه بخواهیم در آن دخالت کنیم!» سایت وابسته به وی رقبای انتخاباتی ریاست جمهوری سال نود و دو را نیز معرفی کرد.  این سایت پیش‌تر از احتمال شرکت مجدد احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری بعدی و کسب رای سی و چهار میلیونی وی خبر داده بود  
خبرنگاران سبز/ سیاست:

مجلس هیچکدام از تغییرات احمدی‌نژاد را در کابینه نپذیرفت. قانون برنامه دولت را مکلف کرده بود که چندین وزارت‌خانه را با یکدیگر ادغام کند. این ادغام بهانه تغییرات جدی در کابینه به نفع احمدی‌نژاد شده بود. در سالگرد کودتای انتخاباتی دو سال قبل و در هیاهوی خبری «راهپیمایی سکوت» مخالفان، دویست نماینده مجلس طرحی را امضا کردند که همه ادغام‌ها را به سه سال دیگر موکول کند. با تصویب این طرح احمدی‌نژاد مجبور خواهد شد به سرعت پنج وزیر را بر خلاف میل خود به مجلس معرفی کند.(+)

اگرچه احمدی‌نژاد در گفتگوی تلویزیونی بیست روز پیش خود حتی از تاریخ برگزاری انتخابات (که هشت ماه دیگر برگزار می‌شود) اظهار بی اطلاعی می‌کرد،(+) سایت خبری نزدیک به او، از فعالیت‌های آیت‌الله هاشمی رفسنجانی «در آستانه انتخابات» خبر داده است. این سایت با ابراز نگرانی از نزدیک شدن وی به علی فلاحیان، ملاقات میان آنان را «دیدار عالیجنابان» خوانده است. (+) اشاره این سایت به مقاله «عالیجناب سرخپوش و عالیجنابان خاکستری» اثر اکبر گنجی است.

نگرانی احمدی‌نژاد اما به انتخابات مجلس در پایان امسال هم محدود نیست. در حالی که او در صدد القای این مطلب است که «ما حتی از تاریخ انتخابات مجلس هم بی‌خبریم، چه رسد به اینکه بخواهیم در آن دخالت کنیم!»(+) سایت وابسته به وی رقبای انتخاباتی ریاست جمهوری سال نود و دو را نیز معرفی کرد. این سایت پیش‌تر از احتمال شرکت مجدد احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری بعدی و کسب رای سی و چهار میلیونی وی خبر داده بود.(+) این سایت در خبر جدید خود از زاکانی و طائب به عنوان نامزدهای احتمالی جناح خامنه‌ای و از محمدرضا عارف به عنوان نامزد ریاست جمهوری اصلاح‌طلبان نام برده است.(+) این در حالی است که در غیاب میرحسین موسوی و مهدی کروبی، سیدمحمد خاتمی هرگونه شرکت اصلاح طلبان در انتخابات آتی را منوط به چهار پیش شرط اصلی کرده بود. پیش شرط‌های رئیس‌جمهور سابق کشور که اندکی بعد توسط اردشیر امیرارجمند اندکی شفاف‌تر شد عبارت بود از آزادی زندانیان سیاسی، آزادی احزاب، آزادی مطبوعات و برگزاری انتخابات آزاد(به تعبیر امیرارجمند، حذف نظارت استصوابی).



0 جعبه زیر فرم نظرات برای تبدیل فینگلیش به فارسی است:

ارسال یک نظر

به جای «فینگلیش» نوشتن لطفا متن لاتین خود را در اینجا تبدیل به متن فارسی کنید و سپس آن را در جعبه نظرات قرار دهید و بفرستید. با سپاس.
 
باز طراحی کامل و کلیه‌ی حقوق:خبرنگاران سبز [تبدیل قالب:] Deluxe Templates --- [طراحی اولیه:] Masterplan --- [بهینه و فارسی شده:] مجتبی ستوده